Om oss

Kombinera skonsam träning på vattnet med härliga naturupplevelser

Vi ordnar paddeläventyr med SUP och kajak  för privatpersoner och företag

Vi finns på Lommas bästa läge – på en lugn plats vid Höje å (även kallad Lommas Amazonas) långt ifrån hamnar, båttrafik, sus och dus. Här kan du i lugn och ro hitta balansen och bli bekväm på SUP brädan / i kajaken utan distraktioner.

Ån är sammanlänkad med Lomma hamn och havet så det går utmärkt att paddla ut på böljande blå och varför inte stanna till i hamnen för en glass eller fika?

Maria Dahlberg - Grundare och ägare

Jag heter Maria Dahlberg och är licensierad International Surf Association SUP instruktör (steg 1) samt licencierad SUPfitness instruktör (Paddlefit steg 1 & 2). 

Jag är f d polis och min passion för SUP började när jag köpte min första bräda 2010 och sedan dess har jag paddlat i alla möjliga väderförhållanden och under alla årstider.

Innan jag kom i kontakt med SUP så paddlade jag mycket kajak. Dessa två aktiviteter går utmärkt att kombinera. Mitt Havsgym har funnits sedan 2015 och utvecklas ständigt. Numera erbjuder vi aktiviteter med både SUP, kajak och resor till Sardinien. 

När jag började paddla SUP så var sporten relativt okänd i Sverige och jag möttes av många förvånade blickar när jag var ute på vattnet. Nu har SUP äntligen hittat hit! Sporten har snabbt expanderat och det skapas ständigt nya idéer om hur man kan kombinera SUP med vanlig träning. Nu kan man utöva yoga, fitness och funktionell träning med SUP-brädan som redskap vilket tar träningen till helt nya nivåer.

Min målsättning är att kunna erbjuda så många som möjligt tillfället att kombinera effektiv träning med härliga naturupplevelser.

 

 

Havsgymmet är verksamt i Lomma, Skåne och innehar F-skattsedel

sup, lomma, havsgymmet